fbpx

28 december 2019

BERGEN / DEN ASSELDONK

Legends Live

Legends Live Bergen

Benelux’ grootste tribute boekingskantoor TIRR Agency en The Event Warehouse hebben hun krachten gebundeld voor de even legendarische als ambitieuze concertreeks Legends Live die gedurende 2019 en 2020 álle Nederlandse provincies aandoet. Elke avond wordt een totaalbeleving met de leading tribute acts uit Europa die ieder individueel de poppodia en festivals al tot een kookpunt brengen. Verwacht onder meer special effects, adembenemende shows en vooral veel spektakel!

Datum: 28 december 2019

Tijden: 20:00 - 01:00

Leeftijd: alle leeftijden

Locatie: Bergen / Den Asseldonk

KOOP TICKETS
LikeU2

Wanneer je een eerbetoon wilt brengen aan de bestverkopende live band ter wereld moet je van goeden huize komen! Dat dit bij LikeU2 inderdaad het geval is, verraad hun status als dé te boeken U2 Tribute van Nederland. Hun naam prijkte niet voor niets op posters van onder andere Bospop, Raadpop, Het grote U2 Muziekfeest en een uitverkocht Tributeland in Klokgebouw Eindhoven.

“Authentiek en eervol”

LikeU2 staat erom bekend zichzelf niet als U2 voor te doen maar als een band die live het originele geluid en gevoel van de echte U2 tot leven kan brengen.

Mumfords Calling

Mumfords Calling is een unieke Mumford and Sons tribute band uit Nederland en actief sinds januari 2016. Sindsdien zijn ze in heel Nederland een veelgevraagde band op pop, folk - en tributefestivals, maar ook in de clubscene. Geïnspireerd en uitgedaagd door de gelaagdheid en muzikaliteit in de songs van de populaire folkrock band Mumford en Sons brengt deze 7-mansformatie op geheel eigen wijze een ode aan één van de populairste bands van de laatste jaren. De nodige hits zoals The Cave, Little Lion Man en I will Wait komen voorbij, maar ook andere nummers van platina albums Sigh no More en Babel en ook Wilder Mind zullen de revue passeren.

Mumfords Calling brengt de totale Mumford and Sons ervaring: een ideale mix van bluegrass, country, pop,rock & folk gecombineerd met passie, plezier en een energieke performance. Verwacht de Mumford and Sons sound op zijn best!