fbpx

30 november 2019

SCHIJNDEL / MANEGE DE MOLENHEIDE

Legends Live

Benelux’ grootste tribute boekingskantoor TIRR Agency en The Event Warehouse hebben hun krachten gebundeld voor de even legendarische als ambitieuze concertreeks Legends Live die gedurende 2019 en 2020 álle Nederlandse provincies aandoet. Elke avond wordt een totaalbeleving met de leading tribute acts uit Europa die ieder individueel de poppodia en festivals al tot een kookpunt brengen. Verwacht onder meer special effects, adembenemende shows en vooral veel spektakel!

De Legends Live-tournee zal alle provincie van Nederland aandoen, met een eerste apotheose op zaterdag 30 november, in samenwerking met Paaspop. Dan vindt de -vooralsnog- grootste (XXL) Legends Live-editie plaats die een eigen naam binnen de tournee heeft gekregen: Legends Live–XL Festival. Een avond met food en drinks; met drie stages waar maar liefst 15 tribute bands zullen optreden; en waar alle zintuigen worden geprikkeld en op scherp worden gesteld middels een boost van adrenaline, dopamine en endorfine.

Datum: 30 november 2019

Tijden: 15:00 - 01:00

Leeftijd: alle leeftijden

Locatie: Schijndel / Manege de Molenheide

KOOP TICKETS
LikeU2

Wanneer je een eerbetoon wilt brengen aan de bestverkopende live band ter wereld moet je van goeden huize komen! Dat dit bij LikeU2 inderdaad het geval is, verraad hun status als dé te boeken U2 Tribute van Nederland. Hun naam prijkte niet voor niets op posters van onder andere Bospop, Raadpop, Het grote U2 Muziekfeest en een uitverkocht Tributeland in Klokgebouw Eindhoven.

“Authentiek en eervol”

LikeU2 staat erom bekend zichzelf niet als U2 voor te doen maar als een band die live het originele geluid en gevoel van de echte U2 tot leven kan brengen.

ABBA FEVER

Jawel, een hommage aan de muziek van Agneta, Björn, Benny en Anni-Frid. Dus stof je dansschoenen maar snel af en kom genieten van songs als Mamma Mia, Waterloo, Take a Chance On Me, Voulez-Vous en uiteraard Dancing Queen. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en sfeervolle podiumaankleding inclusief een witte vleugel. De adembenemende stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond. Abba Fever is dan ook niet voor niets de beste ABBA-tribute van Europa!

Mother Mercury

Mother Mercury, de meest authentieke Belgische Queen coverband, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

In Your Honor

Van de eerste tot de laatste noot laat In Your Honor hun energie los op het altijd enthousiaste publiek. De show leunt heel dicht aan bij die van de Foo Fighters, met dezelfde kenmerkende live elementen. Een repertoire van meer dan 30 nummers, ruim 2 uur non-stop amusement op het podium, een charismatische Dave Grohl-look-alike, 3 gitaristen, een bassist en een drummer, smelten perfect samen tot een complete tributeshow!

1984

For more than a decade five dedicated musicians (and their trusty roadie) pay tribute to Simple Minds. Their track record features both national and international stages. Ranging from the likes of Leidse Plein and De Melkweg in their nation's capital to gigs in Belgium and the uk.

Given the sensitivity of the band's lead singer, the energy of the instrumentalists and a sound that resembles the original records, 1984 is a solid tribute band guaranteed to deliver.

Collins Live Experience

Phil Collins, een van de meest succesvolle singer songwriters allertijden.

Vele hits staan op zijn naam, zowel als solo artiest alsmede met de band Genesis.

Uit liefde voor zijn muziek brengt de Collins Live Experience deze hits! Beleef een avond Phil Collins samen met de Collins live Experience band!

Een 2 uur durende show met al zijn grote hits……Een Experience om niet te vergeten.

Imitallica

Imitallica combineert al 15 jaar een goeie pot metal met een energieke, strakke en professionele show en viert de muziek van Metallica graag samen met het publiek. Na vele hoogtepunten als optredens op Paaspop in Schijndel (2014 en 2017) in een tot de nok toe gevulde Thunderbolt-tent, shows op Tributeland in het Klokgebouw in Eindhoven en festivals als Nirwana Tuinfeest en Huntenpop, is het nu tijd voor de volgende stap: Legends Live!!

The Ultimate Guns 'n Roses Tribute

The world's most dangerous Guns n' Roses Tribute. Geen bar-bandje die de “liedjes” zomaar even speelt… Nee THE REAL DEAL. Wil je Axl dan krijg je Axl! Wil je Slash dan krijg je Slash… Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Alle originelen gitaren, versterkers backdrops en kleding. Alles tot in het kleinste detail uitgezocht en met volle overgave gespeeld.

ACDCUK

Na meer dan zeven jaar uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van het AC/DC oevre, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008. Woon je een show van AC/DC UK bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort! Een show van AC/DC UK staat garant voor een knallende show waarbij het dak eraf gaat, of zoals de band zelf zegt: “A high voltage rock n roll show!”. Met ook nog eens een geniale Angus Young sound en look-a-like is dit de AC/DC tribute bij uitstek.

Powerslave

Powerslave is bij het ontstaan in 1997 Nederlands eerste Iron Maiden tribute band. Na de oprichting is het alleen maar bergopwaarts gegaan met de band. Een live optreden is dan ook een ware Iron Maiden ervaring, met alle showelementen die bij Iron Maiden horen.

Als deze geoliede machine op gang komt is er werkelijk geen stoppen meer aan, met klassiekers als: The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark, en nog vele anderen, bewijzen de leden dat coveren een kunst is die de band zelf zeer goed verstaat.

Vannstein

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band die qua sound en looks dicht in de buurt van de originele band komt. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show en ook daarin weet Vannstein de spijker op z’n kop te slaan. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein.

De band heeft de afgelopen jaren met succes hun spectaculaire show naar vele poppodia en festivals gebracht. Van zalen als De Pul en Gebouw T tot aan festivals als Paaspop Schijndel, Nirwana Tuinfeest en Tributeland. Maar ook het buitenland (Skullfest België, FoFestiv Zwitserland) weet de band inmiddels te vinden. Genoeg redenen om Rammstein te ervaren zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!

Nirvana

“Smells Like Teen Spirit”, “Lithium” en “Come As You Are” zijn inmiddels klassiekers die eigenlijk geen introductie meer nodig hebben. Een ode aan de band die onlosmakelijk aan de jaren ’90 is verbonden: NIRVANA

“IN UTERO” is de ultieme Tribute die het dichts bij de ware sound en feel van Kurt Cobain, Dave Grohl en Krist Novoselic komt.

I Found The Cure

Vandaag kunnen The Cure-fans zich in hun handen wrijven met de Achterhoekse band I Found The Cure. Deze vijf jonge en ambitieuze muzikanten leggen met name de nadruk op de unieke The Cure-sfeer en een energieke live performance. Met de combinatie van de juiste New Wave sounds, ontplofte kapsels en excentriek make-up weet “I Found The Cure” het publiek een echte The Cure-ervaring te geven. Dit jaar stond deze band zelfs nog op een uitverkochte editie van Coverland tussen de beste tributes van Europa.

Starman NL

David Bowie tribute band

Beautiful Strangers

Een aantal Nederlandse topmuzikanten kreeg na het overlijden van Prince in april 2016 het verzoek om te spelen op zijn herdenking. Ze twijfelden geen moment om hun inspirator te eren. Het dak ging eraf en de muzikale klik tussen de muzikanten tijdens dit magische concert resulteerde in het ontstaan van een Prince-tributeband, die inmiddels Beautiful Strangers heet.

De muzikanten zijn stomend, funky en van grote klasse. Zij durven het aan om het hoogstaande muzikale niveau en de live performances van Prince aan te gaan. Het gaat hier om de energie, finesse en improvisaties waar Prince zo sterk in was. De band imiteert de legende niet, maar brengt een hommage aan de man en zijn muziek, in de geest van zijn genie. Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Cream, de hits komen allemaal voorbij.